RAFTİNGDE RENKLİ ANLAR

RAFTİNGDE RENKLİ ANLAR

Hafta sonu Comayeri Dokuzdeğirmen Rafting alanında düzenlenen Türkiye Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. Ustalarla acemiler rafting yaparken eğlenceli dakikalar yaşandı.


RAFTİNGDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER paylaşan: duzcetv

Cumayeri Rafting alanı hafta sonunda Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Protokolün de ilgi gösterdiği şampiyonada rafting tutkunlarının yanı sıra ilk kez bu sporu deneyece olanlarda botlarla melen çayında rafting keyfi yaşadı.

 

Şampiyonaya katılan Rafting Organizasyon Kurulu Başkanı Çetin Bayram, melen çayının turistik anlamda büyük değer olduğunu söylerken, baraj altında kalacak olan rafting alanının başka uygun bir yerde yeniden kurularak bu sproun Düzce?de geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Bayram, ? Gelişmekte olan spor branşları federasyonun faaliyet programında yer aldı. 2 gün boyunca oldukça mücadeleli saatler geçirdik. Buradaki 2. organizasyonumuz. Bizim amacımız bu sporu geliştirmek. Melen Çayı turistik anlamda büyük değer. Ben ilk geldiğimde de aşık olmuştuk. 2 amaçlı rafting var, spor ve turistik amaçlı. Bizim yaptığımız spor amaçlı. Barajın altında kalacakmış burası. Düzce?de bu işi devam ettirmek istiyoruz. Belki barajın üzerinde belki devam ettirilebilir.Rafting bizim toplumumuzda tehlikeli olarak anılır. Doğa sporlarının tümünde vardır. Rafting bir takım halinde yapılan spordur.? Dedi.

Şampiyonaya grubu ile katılan Düzce Üniversitesi Öğrencisi Nazlı Bulut?un ise yetkililerden bir talebi vardı.

Bulut, ?Raftingi derimizde tanıdık. Bugün ilk yarışmamızı yaptık. Bu yönde ilerlemek istiyoruz. Büyüklerimizin bizim yanımızda olarak daha ileriye götürmelerini istiyoruz. Türkiye ve Dünya şampiyonasında adımızı duyurmak istiyoruz. Kendimize güveniyoruz.? Diyerek yetkililerden destek istedi.

Şampiyona boyunca usta raftingciler yarışırken, ilk kez rafting yapacak olan spor tutkunları da bir araya gelerek bu adrenalin dolu sporun tadını çıkardılar. Haber ekibimiz de usta raftingcilerle birlikte botlara bindi ve melen çayında rafting heyecanını tattı. Raftingcilerin suyla mücadelesi renkli anlara sahne oldu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.