KÜÇÜK BADMİNTONCULAR DÜZCE?DE ŞAMPİYON OLDU

 KÜÇÜK BADMİNTONCULAR DÜZCE?DE ŞAMPİYON OLDU

Spor Genel Müdürlüğü Spor Şubesi tarafından düzenlenen Türkiye Küçükler Badminton Şampiyonası Akçakoca İlçe Spor Salonunda protokolün katılımıyla sona erdi. 
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Şubesi tarafından düzenlenen Türkiye Küçükler Badminton Şampiyonası tamamlandı. Şampiyonaya 21 il ve KKTC?den 37 takım katılırken 3 gün boyunca çekişmeli müsabakalar yaşandı. Türkiye Küçükler Badminton Şampiyonasında son gün yarı final ve müsabakaları oynandı. Oldukça mücadeleci geçen müsabakalar sonunda Erkeklerde Bursa 80. Yıl Ortaokulu şampiyon olurken ikinci Erzincan Vali Yazıcıoğlu Ortaokulu, üçüncü Ankara Tar. Ahmet Paşa Ortaokulu ve yine üçüncü İstanbul Havuzbaşı Ortaokulu oldu.
Kızlarda ise Erzincan Mehmetçik Ortaokulu şampiyon oldu. Aydın Söke Söktaş Ortaokulu ikinci ve üçüncülüğü Ankara Ö.Yusuf Tank Ortaokulu ile Eskişehir A. Sezer Ortaokulu paylaştı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Düzce Milletvekili Osman Çakır, Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Okul Sporları Federasyonu Yetkilisi Züleyha Öçalan takdim etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.