İYİLİK AĞACI KÖK SALIYOR

İYİLİK AĞACI KÖK SALIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde başlatılan ?Gençlerin İyilik Ağacı? projesi Düzce ve Akçakoca Gençlik Merkezleri tarafından hayata geçirildi. Gençler, 81 ili temsilen selvi ağacı dikti. 
Düzce ve Akçakoca Gençlik Merkezleri ?İyilik Ağacı? projesi kapsamında Akçakoca Kredi Yurtlar Kurumu bahçesinde bir dönümlük alanda ağaç dikimi gerçekleştirdi. Gençlerin duyarlılıklarının arttırılması, toplumsal sorumluluk bilincini kurumsal ve uygulamalı olarak kazandırma ve uygulama sırasında işbirliği, dayanışma, etkili iletişim ve öz değerlendirme becerileri geliştirerek, topluma yararlı birer olmaları ve gençlerin topluma karşı sorumluluk sahibi, etkin birer vatandaş olmaları yolunda ilk adımları atmalarını amaçlayan ?İyilik Ağacı? projesi Akçakoca ve Düzce Gençlik Merkezleri tarafından ciddiyetle yürütülüyor. Akçakoca Kredi Yurtlar Kurumu bahçesinde yaklaşık 1 dönümlük araziyi selvi ağaçlarıyla donatan gönüllüler, İyilik Ağacı Projesine de katkı verdi.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Akçakoca İlçe Müdür Vekili İbrahim Özcan, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Ayşe Çamlıoğlu, Düzce Gençlik Merkezi Müdür Vekili Fatih Keten ve Düzce ile Akçakoca Gençlik Merkezi gönüllülerinin hazır bulunduğu ?İyilik Ağacı? ağaç dikme etkinliğinde 81 ili temsilen selvi ağacı dikildi.
81 ilin isimleri ağaçlara verilirken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, ?10 sene sonra buraya geldiğinizde hangi ağacı diktiğinizi göreceksiniz. Sadece kendinize değil hem insanlığa hem de dünyaya büyük bir iyilik yaptınız. Akçakoca Gençlik Merkezimizi de bu etkinliğe yaptığı öncülükten dolayı kutluyorum? şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.