BOLU-DÜZCE ORTAK ÇALIŞTI

BOLU-DÜZCE ORTAK ÇALIŞTI

Bolu?nun Mudurnu ilçesi Taşçılar köyünde bir vatandaşı kandırarak sahte para ile küçükbaş hayvanlarını alan şahıslar Bolu-Düzce jandarma ekiplerinin ortak çalışması ile yakayı ele verdi.

Taşçılar köyünde ikamet eden Ş.K isimli vatandaşa ait koyun ve kuzulardan oluşan 67 adet küçükbaş hayvan, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce 21 bin TL sahte para verilerek alındı.


HAYVAN HIRSIZLARI paylaşan: duzcetv

 

Söz konusu dolandırıcılık olayı sonucunda alınan küçükbaş hayvanların bir kamyonetle Düzce  istikametine götürüldüğünün Bolu  Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından Düzce Jandarma istihbarat Şube müdürlüğüne bildirilmesinin ardından, yapılan koordineli çalışmalar neticesinde olaya karıştıkları tespit edilen şüpheli şahıslardan; H.B, S.B. ve S.Ş. isimli  şahıslar  Gölyaka?da aynı gün yakalandı ve sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Bolu T tipi kapalı cezaevine teslim edildiler.

Olayın firari şüphelisi olarak aranan ve hayvanları piyasada satmaya çalıştığı öğrenilen M.A. isimli şahıs,Düzce Jandarma istihbarat Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar  sonucunda Düzce?de Ozanlar köyü Tınaz mevkiinde bir çiftlikte hayvanlarla birlikte ele geçirildi.

Ele geçirilen hayvanlar Bolu Jandarma ekipleri ile birlikte olay yerine gelen ve kendisine ait hayvanları teşhis eden Ş.K isimli şahsa, hayvanları satmaya çalışan M.A isimli şüpheli ise Bolu Jandarma ekiplerine teslim edildi.

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.