TEM'DE MOTOSİKLET KAZASI

TEM'DE MOTOSİKLET KAZASI

TEM otoyolu Tursan tesisleri yakınında meydana gelen kazada, biri ağır 4 kişi yaralandı. Kazada aşırı süratli gittiği iddia edilen motosiklet otomobile çarptı.

Şehir merkezinde bir çok ölümlü ve yaralamalı trafik kazasına karışan motosikletler bu kez otobanda ortaya çıktı. TEM Otoyolu Tursan tesisleri yakınında yaşanan kazada otomobile çarpan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı.


TEM MOTOR KAZA paylaşan: duzcetv

 

Alınan bilgiye göre, İstanbul?dan Ankara istikametine gitmekte olan Duran Yurtseven idaresindeki 34 EN 894 plakalı motosiklet, Tursan tesisleri önünde iddiaya göre aşırı hızlı olması nedeniyle önünde giden Nevzat Yağız idaresindeki 20 F 3381 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yola savrulan motosiklet sürücüsü Duran Yurtseven ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü Nevzat Yağız, eşi Emine Yağız ve çocukları Yusufcan Yağız kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, Emine yağız, motosiklet sürücülerine isyan ederek, kurallara uymayan sürücüler için önlem alınmasını istedi.

Kaza yerinde kask olmaması dikkat çekerken, ağır yaralanan motosiklet sürücüsü olay yerine gelen 112 acil ambulansıyla devlet hastanesine kaldırıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.