23 NİSAN ÖZEL ÇOCUKLAR KOŞUSU YAPILDI

 23 NİSAN ÖZEL ÇOCUKLAR KOŞUSU YAPILDI

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Özel Çocuklara yönelik gerçekleştirilen 23 Nisan Kır Koşusu ile kutlandı. 
Özel Sporcular Federasyonu ile Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği 23 Nisan Özel Çocuklar Kır Koşusu Valilik Binası önünde gerçekleştirildi. 8-29 yaş arasında 50 sporcunun katıldığı kır koşusunda yarışmalar heyecanla izlendi. Kır koşusunda özel çocukları Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman yalnız bırakmadı.
23 Nisan Kır Koşusunda 8-11 yaş yıldız kızlarda Kevser Çakmakçı birinci, Deniz Akgün ikinci ve Yasemin Ceylan üçüncü oldu. 8-11 Yıldız erkeklerde Berat Yenertürk birinci, Doğukan Özdemir ikinci ve Muhammet İkbal Çakır üçüncü oldu.
12-15 yaş genç kızlarda Çiğdem Atmaca birinci, Şule Yılmaz ikinci ve Melek Kırboğa üçüncü oldu. Genç erkeklerde Yılmaz Koçyiğit birinci, Ali Özer ikinci ve Emircan Gül üçüncü oldu.
16-21 yaş ümit kızlarda Meryem Akten birinci, Seda Akar ikinci ve Nagihan Şahin üçüncü oldu. Ümit erkeklerde ise Beytullah Kurnaz birinci, Alihan Temiz ikinci ve Metehan Özyürek üçüncü oldu. 22-29 yaş büyük erkeklerde Emre Kurun birinci, Savaş Keyifli ikinci ve Enes Burak Durmaz üçüncü oldu.
23 Nisan Özel Çocuklar Kır Koşusunda dereceye giren sporculara Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman madalya ve top takdim etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.