ŞAMPİYON DİVAPAN

ŞAMPİYON DİVAPAN

Masa Tenisi İl Temsilciliği ile Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvasına Divapan damgası vuruldu. Divapan takımı tüm müsabakalarını alarak şampiyon oldu.
18 Temmuz Spor Salonunda başlayan Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvasına rekor katılım sağlanarak 23 takım mücadele etti. 8 grup halinde müsabakalara başlanırken bütün müsabakalar heyecan dolu geçti. Eleme gruplarının ardından son dörde kalan final takımları lig usulü birbiriyle müsabaka yaptı. Final müsabakalarından bütün rakiplerini yenen Divapan takımı şampiyonluğa ulaştı.
3 gün süren müsabakalar sonunda Divapan birinci, Tarım İl Müdürlüğü ikinci, Nejdet Bıçakçıoğlu A takımı üçüncü ve Sağlık İl Müdürlüğü A takımı dördüncü olarak turnuvayı tamamladı.
105 sporcunun katıldığı Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvasının ödül töreninde konuşan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, 23 takımım katılmasının çok önemli olduğunu kaydederek, ?Önümüzdeki sene katılımın arttırılması için çalışma yapacağız ve daha da kapsamlı bir turnuva hazırlayacağız? ifadelerinde bulundu.
Turnuvanın şampiyonu DİVAPAN?ın Genel Müdürü Hakan Zengin ise, ?Her sene kurumlar arası masa tenisi turnuvalarına katılıyoruz. İlk defa böyle bir katılım oldu. Bu tablo bizi sevindirdi? diye konuştu.
Masa Tenisi İl Temsilcisi Yalçın Sofuoğlu, Düzce?nin Bursa ilinde yapılacak olan Türkiye Finallerine 3 takım ile gidileceğinin müjdesini verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.