KELEŞ,SÖZ VERDİĞİ GİBİ EL ATTI

KELEŞ,SÖZ VERDİĞİ GİBİ EL ATTI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, seçim öncesi ilk icraatlarından biri olacağına dair söz verdiği üniversite yoluna el attı. Keleş yolun, 30 Nisan Çarşamba günü asfaltlamaya başlayacaklarını söyleyerek, Düzce?de muhalefetin yıllardır diline doladığı bu konuyu sorun olmaktan çıkaracaklarını belirtti.

Bir çok kez ödenek çıkmasına rağmen yıllardır tamamlanamayan üniversite yolu için Belediye Başkanı Mehmet Keleş harekete geçti. Yerel seçimler öncesinde başkan seçilmesi halinde ilk iş olarak üniversite yolunu yapacağı sözünü veren Keleş, sözünü tuttu ve yolda çalışmaların başlaması için tarih belirledi. Düzce?nin Sesi gazetesine özel açıklamada bulunan Keleş, ? belediyemize bağlı ekipler bütün hazırlıkları tamamladı, yolun bütün eksikleri en kısa zamanda tamamlanacak ? dedi.

30 Martta yapılan yerel seçimleri kazanarak Düzce Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Keleş, yıllardır Düzce gündemini meşgul eden, iktidara yönelik eleştiri  konusu olan Düzce Üniversitesi yoluna son noktayı koydu. Keleş, yola en geç 30 Nisan Çarşamba günü sıcak asfalt dökmeye başlayacaklarını söyledi.


3 KELEŞ ÜNİVERSİTE YOLU AÇIKLAMA paylaşan: duzcetv

 

Keleş, ? seçim çalışmalarımız boyunca her gittiğim platformda ilk icraatlarımdan birisi, bu sorunu çözmek olacak demiştim. Mazbatayı alıp göreve başladığım gün fen işleri ekibime gerekli talimatları vererek bu işin çözülmesi ve Düzce?nin gündeminden kalkması için ne gerekiyorsa yapmalarını söyledim. Bildiğiniz gibi muhalefet yıllardır bu konuyu istismar etti. Ne yapıp ne edip bu işi çözmek gerektiğine inandığım için Fen işlerine bakan başkan yardımcım Şemsettin Bey konuyla yakinen ilgilenmesi talimatı verdim.  Ekiplerimiz verdiğim talimat doğrultusunda malzeme teminini çözme aşamasına geldiklerini ve önümüzdeki hafta başından itibaren yola başlayabileceğimizi söylediler. Şu anda son hazırlıklarımız yapıyoruz. ? dedi.

Yol çalışmasıyla ilgili teknik bilgilerde veren Başkan Keleş, yolun sıcak asfalt ve üstyapıdaki çevre düzenlemesiyle ilgili bütün kısımlarının Düzce Belediyesi?nin kendi öz kaynakları ile yapılacağını belirtikten sonra, ?Orta refüjler dahil çift yönlü bölünmüş yolun 18 metre genişliğinde, Akçakoca Düzce Karayolu kavşağından başlayarak üniversitenin girişine kadar yaklaşık 2 Km uzunluğunda olduğunu ve tamamının sıcak asfalt yapılacağını? ifade etti. Keleş, sıcak asfalt çalışmasının ardından yolun her iki cephesindeki kaldırım düzenlemesinin ardından çevre düzenlemesinin tamamlanarak çiçeklendirileceğini? ifade etti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.