BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI

Meclisin Şubat ayı birinci toplantısında birinci gündem maddesi, Türk Dünyası Belediyeler Birliği'ne üye seçimine ilişkin oldu. Açık oylama ile yapılan seçim sonrasında Türk Dünyası Belediyeler Birliği'ne asil üye olarak Özcan Demirbaş yedek üye ise Hakan Çetin seçildi.Düzce Belediyesi tarafından projesi hazırlanan ve uygulamaya geçirilen merkezde taksi duraklarının yapılmasının ardından 'taksi durakları çalışma yönetmeliği' hazırlandı ve mecliste görüşmeye açıldı. Taksi durakları ile ilgili hazırlanan yönetmelik konusu uzunca tartışma ile ele alındı ve meclis üyelerinin görüşleri soruldu. Başkan İsmail Bayram, yönetmeliğin daha iyi incelenmesi ve hazırlanması için bir ay süre verildiğini ifade ederek artık bu konu hakkında bir karar vermek lazım ifadelerini kullandı.

Bu gündem maddesinde hazırlanan yönetmelik konusunda belediye Avukatı Hüseyin Yılmaz ile Etüd ve Proje müdürlüğünden Kenan Özen bilgi verdiler.  Bu görüşmelerin ardından Yönetmelik üzerinde değişiklikler yapılması için ilgili madde bir sonraki toplantıya havale edildi.

Meclis gündeminde yer alan 'et kombinası', 'hayvan pazarı'nın işletme hakkının kiraya verilmesi ile 'hürriyet caddesi' ve ' koçyazı mahallelerine' park yapılmasına ilişkin konular başta olmak üzere diğer bütçe ve imara ilişkin maddeler ilgili komisyonlara havale edildi. Belediye Meclisi'nin Şubat ayı ikinci toplantısının 9 Şubat 2012 Perşembe günü saat 18,00'de yapılması kararlaştırıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.