Kayıp Gizem ölü bulundu

Kayıp Gizem ölü bulundu

Adana'da pazar günü kaybolan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz, Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekip tarafından, öldürülmüş halde bulundu.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Kabasakal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, pazar günü öğle saatlerinde 6 yaşındaki Gizem Akdeniz 'parka gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Anne Hatice Akdeniz ise pazara gitti. Anne pazardan geldi ancak çocuk parktan dönmedi. Bunun üzerine anne parka giderek çocuğuna baktı ama bulamayınca, polise ve eşi Mustafa Akdeniz'e haber verdi. Olay yerine gelen polis kızı aramaya başladı. Çocuk Şube Müdürlüğü olaydan hemen sonra Cinayet Büro Amirliği ile birlikte özel ekip kurdu. Mersin'den arama kurtarma ekibi Adana'dan Can-Kur da aramalara katıldı. Polis helikopteri kaldırılırken, bu arada polis mahalledeki bütün güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Yapılan incelemede kız çocuğunun en son kuzeni S.A. (25) ile görüldüğü tespit edildi. Polis, çocukları ve eşiyle kayıp kızın evine gelen S.A.'yı gözaltına alıp sorgulamaya başladı.
Özel ekip dün gece aramalarını Kabasakal yönüne kaydırdı. Bu yapılan aramalarda kız çocuğunun Kabasakal Rüzgarlı Tepe mevkiinde cenazesi bulundu. Cenaze otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, polis şimdi kuzen S.A.'yı sorguluyor. Polis, S.A.'nın Mustafa Akdeniz'in hemşirelik bölümünde okuyan kızıyla evlenmek istediği ancak baba Akdeniz kızını vermediği için, evli ve çocukları bulunan S.A.'nın kız çocuğu Gizem Akdeniz'i kaçırıp öldürdüğü üzerinde duruyor. S.A., Gizem Akdeniz kaçırıldıktan sonra eve gelmiş, aramalara katılmıştı.


Kayıp Gizem ölü bulundu paylaşan: duzcetv


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.