SÖNMEZ“ERGENEKON DAVALARI MİLLETTEN GİZLENİYOR”

SÖNMEZ“ERGENEKON DAVALARI MİLLETTEN GİZLENİYOR”

İşçi Partisi Düzce Şubesi Başkanı Fethi Sönmez Parti Binasında Düzenlediği basın Açıklamasında Erkgenekon Davasının 4 yıldır milletten gizlenerek cezaevi Duvarları arasında sürdürüldüğünü belirterek"ABD Büyükelçiliğine brifing vermeye cüret edenler yurttaşlarımızın sağlıklı bilgi edinmelerini istememektedirler dedi.

Davaların Israrlı taleplere karşın televizyonlardan naklen yayınlanmadığını, yandaş medya aracılığıyla, uydurma haberlerle, psikolojik savaş sürdürüldüğünü de iddia eden Sönmez"Ergenekon Davası'nın ilk, ses ve görüntü kayıtlarını Milletimizle paylaşıyoruz diyerek, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Peirnçek'in Eragenekon davasındaki savunmasını yayınladı.

Prinçek'in açıklamalarının Ergenekon adı verilen davanın temelsiz ve tertip ürün olduğunu ve hangi koşullarda sürdürüldüğünü bütün çıplaklığıyla ortaya koyduğunu da belirten Sönmez son olarak Ergenekon Davalarının televizyonlarda naklen yayınlanması gerektiğine değindi.

İş Partisi Düzce Şubesinde Düzenlenen Basın Açıklamasında Saadet Partisi Düzce İl başkanı Selim Gökdemir Atatürkçü Düşünce Derneği Düzce Şubesi başkanı Nevin Teke de yer aldı.

OZAN ERDOĞAN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.