BAHADIR“MEMURLARIN HAKLARI GASP EDİLİYOR”

BAHADIR“MEMURLARIN HAKLARI GASP EDİLİYOR”

Kamu-Sen Düzce Şubesi Üyeleri Düzce Valiliği Önünde Bir basın açıklaması Düzenleyerek kamu görevlilerinin üzerindeki baskıların giderek artığını yapılan çalışmaların memurların kazanılmış haklarının gasp edilmesi noktasına kadar vardığını belirttiler.

 

Kamu-Sen Düzce Şubesini temsilen Açıklama yapan Başkan Şemsettin Bahadır " 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Yasasında değişiklik yapılmasına ilişkin tasarı bizler için hayati bir önem taşımaktadır. Tasarının TBMM gündemine alınmasının üzerinden de 15 gün geçti.

Memurlarımız ve emeklilerimiz 2012 yılının ilk ayında zamsız maaş aldılar.

 İkinci ayında da mağduriyetleri devam edecektir. Diyerek bu konuyla ilgili Ak parti Hükümetini eleştirdi. Ak parti Hükümetinin istediği kanunu TBMM den bir gün içerisinde geçirebildiğini fakat Kamu görevlilerinin ve Emeklilerin Yüzünü güldürecek bir tasarıyı hazırlayıp Kanunlaştıramadığını işaret eden Bahadır"Ne yazık ki, tasarı ile bugüne kadar AKP'nin sözünde durmadığı; vaatlerinin boş olduğu görüldü.

 Tasarı, sendikacılığı hükümet sendikacılığına çeviriyor ve bunun da yasal belgesi haline gelmiş bulunuyor. Dedi. Bahadır son olarak Çalışma Bakanı Faruk Çelik'e Seslenerek "Sayın Bakan Sizden İsteğimiz Parti Kimliğiniz bir tarafa bırakmanız ve verdiğiniz sözde durmanızdır. Tüm çalışan ve emeklilerin haklarını korumasıdır. Şeklinde Konuştu.

OZAN ERDOĞAN

  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.