AK PARTİ 1. YEREL YÖNETİMLER ŞURASI TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ 1. YEREL YÖNETİMLER ŞURASI TOPLANTISI YAPILDI

Toplantıya; AK Parti Bölge Koordinatör ve Düzce Milletvekili Osman Çakır, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Emine Çift, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti ZonguldakMerkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, AK Parti Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Toplantı öncesinde saygı duruşunun ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Divan Başkanlığını Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü'nün yaptığı toplantının ilk konuşmasını AK Parti Bölge Koordinatör ve Düzce Milletvekili Osman Çakır yaparken, Zonguldak'ta parti çalışmalarının birlik ve beraberlik içinde gittiğini söyledi. Çakır, "İnişler çıkışlar olabilir. Bu iniş çıkışlar inşallah Zonguldak adına önümüzdeki süreçte daha iyi bir çıkışa doğru yönelmesi doğrultusu noktasında iş başa düşüyor, iş size düşüyor. Genel Başkanımız, Başbakanımızın idaresinde bulunan AK Parti bugün Türkiye'de ve dünyada önemli sayılabilecek ciddi bir tarih yazıyor. Zonguldak'ta tüm belediyeleri AK partili belediyeler olarak oylayacağız. Bunun içinde hep beraber çalışacağız. Allah'ım güzel ve hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Önümüzdeki süreci en güzel şekilde tamamlayacağız. Bizim muhalefetimiz yok. Bizim muhalefetimiz basındır. Bize sürekli basın muhalefet ediyor" dedi.
Daha sonra konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Belediyesi'ni çalışmamakla eleştirdi. Ulupınar, "6 ayda bir toplantı yapacağız. Toplantısı sık parti ama çok verim alıyoruz. Bu toplantıların önemi çok büyüktür. İlk toplantımızı bugün Zonguldak'ta yapıyoruz. Bizler halkımızın oylarıyla buraya geldik. Üçüncü kez AK Parti Türkiye'de oylarını arttırarak iktidara geldi. Biz Allah'ın izniyle 10 yılda bugünlere geldik. Başbakanımızın da dediği gibi partimizi milletimiz kurdu biz tabelasını astık. İnşallah hizmet anlamında emin adımlarla ilerleyeceğiz. Zonguldak Belediyesi hiç bu kadar hizmetten yoksun olmamıştır. Zonguldak Belediyesi'ne bir kez daha buradan çağrıda bulunuyorum. Çalışın, çalıştırın. Kaç yıllık belediye Zonguldak Belediyesi. Zonguldak'ın birçok problemi değerli hemşerilerimi mağdur etmektedir. Bizler de yollarımızı, tünellerimizi bütün alt yapımızı bu sene en geç önümüzdeki sene bitirmiş olacağız. İntibak yasası bir ay içerisinde meclisten geçmiş olacak. Meclisten geçtikten sonra 2013 yılında emeklilerimizde hak ettikleri farkları alacaklar. Güçlenerek önümüze devam edeceğiz. Yerel seçimlerde Zonguldak'ın tüm belediyelere talibiz" diye konuştu.
Ardından konuşma yapan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. Uçar, "Yerel yönetimler bizim için çok önemlidir. Zonguldak'taki yerel yönetimlerimizin çok başarılı çalışmalara imza attıklarını söyleyebiliriz. Toplantımızın hayırlı geçmesini diliyor, katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.