HEMŞİRELERİN SORUNLARI TESBİT EDİLDİ

HEMŞİRELERİN SORUNLARI TESBİT EDİLDİ

Türk Sağlık Sen Düzce Şube Başkanı Şemsettin Bahadır, Hemşireler haftası dolayısıyla hemşireler arasında yapılan anket sonuçlarını açıkladı. Bahadır, anketten çıkan sonuçlara göre sorunların çözülmesi için çaba sarf edeceklerini belirtti.

Türk Sağlık Sen, hemşireler haftası nedeniyle 2 bin 443 hemşireye  meslekleri  ile ilgili yaşadıkları sorunları sordu. Anket sonuçlarına göre, hemşirelerin kimi amir baskısından, kimi maaşların yetersizliğinden, kimi ise fazla nöbet tutmaktan şikayetçi.  

Türk Sağlık Sen Düzce Şube Başkanı Şemsettin Bahadır, anket sonucuna göre hemşirelerin mesleklerinde yaşadıkları sorunları  çözüme kavuşması için çalışacaklarını belirtti.

Bahadır,?  364 gün hemşirelerin unutulmadığı, ayrımcılıkların olmadığı,hemşirelere tuvalet yıkatma tehditlerinin olmadığı, ?tut kolundan at dışarı? anlayışı olan amirlerin olmadığı,gece nöbetlerinde farelerle köşe kapmaca oynamadıkları,fazla çalışma ve mobingden dolayı tükenmişlik sendromuna maruz kalınmadığı, nice 12-18  Mayıs tarihlerinin bir bayram sevinci ile kutladığı nice hemşireler haftasında buluşmak üzere, tüm hemşirelerimizin hemşireler haftasını tekrar kutluyoruz.? Dedi.

Bahadır , Üniversite Hastanesinde birkaç yıl önce meydana gelen yolsuzluk iddialarından dolayı  sağlık işkolunda faaliyet gösteren kamu görevlileri sendikaları ve hastanede çalışan arkadaşların zan altında bırakılmasına karşı tepkilerini dile getirdi.


HEMŞİRELERİN SORUNLARI TESBİT EDİLDİ paylaşan: duzcetv

 

Bahadır,? İddia edilen usulsüzlük veya yolsuzluğun hastane yönetimine ve işkolundaki bir sendika yönetimine taşındığı, veya sendika vasıtasıyla olayın ört bas edilmeye çalışıldığı iddiası başta biz sağlık çalışanlarını, ve sendikaları töhmet altına sokmuştur.  Bahsedilen süreç içinde Türk Sağlık-Sen e böyle bir usulsüzlük ve yolsuzluk bilgisi verilmemiş,böyle bir bilgi bize gelmemiştir. Türk Sağlık-Sen olarak  hiç kimsenin tahakkümü altına girmeden hür irademizle 20 yıldır sağlık çalışanlarını onur ve haysiyetiyle temsil etmiş bir sendika olarak, bu tür etik dışı yasa dışı akçeli olaylarla hiçbir zaman ilgimiz olmamıştır.? İfadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.