ÇAĞSU ENGELLERİ KALDIRDI

ÇAĞSU ENGELLERİ KALDIRDI

Engelliler Haftası nedeniyle Özel Çağsu Hastanesi önemli bir protokole daha imza attı. Düzce ve Bolu?da yaşayan engelli vatandaşlar 7 yıldır Bolu?da hizmet veren Özel Çağsu Hastanesine ve Özel Fatma Hatun Hastanesine başvurarak ücretsiz tedavi olacaklar.

Köroğlu Engel-Siz Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Özel Çağsu Hastanesi arasında imzalanan protokolle birlikte engelli vatandaşlar ücretsiz sağlık hizmeti alacaklar.

Özel Çağsu Hastanesinde imzalanan protokole Vali Yardımcısı Gürkan Karaman, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Köroğlu Engel-Siz Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeyda Ay, Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir ve protokol üyeleri katıldılar

Protokol imzalanmadan önce bir konuşma yapan Köroğlu Engel-Siz Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeyda Ay,engelliler için bunun büyük bir adım olduğunu söyledi.

 ?Biz bugün buraya tüm Bolu il sınırları içerisinde yaşayan, ikametgah eden engelli arkadaşlarımız dostlarımız için buradayız. Yaklaşık bir aydır hastane personelimiz, yönetim kurulumuz ve sayın hastane sahibimiz Cavit Bey ile yaptığımız görüşmeler sonucunda engellilere ayakta tedavi ve yataklı tedavilerinde uygulanmak üzere çok cömertçe bir indirim protokolünü kabul ettiler. Siz engelli kimliğinizi arz ettiğiniz takdirde bu engelli indirimi her zaman uygulanacaktır, bundan yana hiçbir sıkıntı olmayacak.?


ÇAĞASU paylaşan: duzcetv

 

Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, engelli vatandaşlara uygulanacak indirimi kabul etmeyerek sağlık hizmetlerinin tamamen ücretsiz olması gerektiğinin müjdesini verdi.

Demir konuşmasında, ?Bugün çok özel bir gün yaşıyoruz. Köroğlu Engelliler Derneği hastanemiz ile iletişime geçti. Hastanemizden verilen sağlık hizmetlerinde belli oranlarda indirim istediler. Diğer kurumlarla yapmış olduğumuz indirimlerden biraz daha farklı olabilir mi dediler.Bende biraz daha farklı olsun istedim, ancak ben bu protokolü kabul etmiyorum, neden; Biz Çağsu Gruba ait tüm hastanelerde hizmet alacak engelli vatandaşlarımızdan hiçbir ücret almayacak şekilde bir protokol imzalamak istiyoruz.? dedi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.