DEREDE CESEDİ BULUNDU

DEREDE CESEDİ BULUNDU

Konuralp'te derede Ayhan Üçüncü adlı şahsa ait olduğu tespit edilen bir ceset bulundu.

Konuralp Tabakhane mevkiinde derede bir erkek cesedi bulundu. Cesedin 58 yaşındaki Düzce nüfusuna kayıtlı Ayhan Üçüncü?ye ait olduğu tespit edildi. 

Edinilen bilgilere göre; Terzialiler Mahallesi 10 numaralı ev sakinleri su üzerinde bir erkek cesedi gördüler ve hemen polis ekiplerine haber verdiler. Polis ekiplerinin bölgeye ulaşması üzerine, vatandaşlar demir bir kancayla su üzerinde yüzen cesedi kenara çektiler.


SULAMA KANALINDA CESET BULUNDU paylaşan: duzcetv

 

112 sağlık ekipleri ve Düzce Belediyesi kurtarma ekipleride olay yerine çağrıldı. Bu sırada olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde bulunan 112 sağlık ekipleri şahsın öldüğünü belirledi. Su üzerindeki şahsı çevredeki bazı kişilerin tanıdığını ifade etmesi üzerine, emniyet ekipleri teşhis için bu şahısları olay mahalline aldılar. Cesedin 58 yaşındaki Ayhan Üçüncü'ye ait olduğu belirlendi.Çevre güvenlik çemberine alınırken, olayın hemen D-655 karayolu kenarında olması üzerine trafik tedbirleri alındı.

Düzce Emniyeti Asayiş Şubesi ekipleri çevrede geniş çaplı araştırma yaparken, Ayhan Üçüncü'nün cesedinin bulunduğu yerden 200 metre geride, sulama kanalının yanında bisikleti bulundu. Şahsın bisikleti ile sulama kanalının köprü ayağına geldiği ve  kanala  düştüğü belirlendi.

Ayhan Üçüncü'nün cansız bedeni cenaze nakil aracı ile Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonrası cesedin kesin ölüm nedeninin  belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmesi bekleniyor.  Olayla ilgili araştırma ve soruşturma devam ediyor.

 


DÜZCE?DE DEREDE ERKEK CESEDİ BULUNDU paylaşan: duzcetv


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.