BAŞVURULAR 1 AY UZATILDI

BAŞVURULAR 1 AY UZATILDI

2014 yılı üretim sezonuna ait tarımsal desteklemelerden yararlanmak isteyen çiftçiler için Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 30 Haziran 2014 tarihine kadar uzatıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı?nın 2005 yılında uygulamaya koyduğu Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliği 27 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan yeni yönetmeliğin yürürlüğe girmesiyle yürürlükten kaldırıldı.

Yeni yayımlanan Çiftçi Kayıt Sistemi yönetmeliği, tarım politikalarının oluşturulmasına yönelik olarak çiftçilere ait tarımsal faaliyetlerin kayıt altına alınması, tarımsal desteklemelerin programlanması ve yürütülmesini sağlamayı amaçlıyor.

Bu kapsamda daha önceden son başvuru tarihi 30 Mayıs 2014 olarak duyurusu yapılan 2014 yılı üretim sezonu Çiftçi Kayıt Sistemine son başvuru tarihi, bu yönetmeliğin yayımı ile birlikte 30 Haziran 2014 günü mesai saati bitimine kadar uzatıldı.

Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu, ??çiftçilerimizin 2014 yılı üretim sezonuna ait tarımsal desteklemelerden yararlanabilmesi için Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularını 30 Haziran 2014 tarihine kadar bağlı bulundukları İl veya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüklerine yapmaları gerekmektedir?? dedi


ÇKS BAŞVURULARI UZATILDI paylaşan: duzcetv


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.