EMNİYET İŞİ SIKI TUTUYOR

EMNİYET İŞİ SIKI TUTUYOR

Trafikte güvenliği sağlamak amaçlı Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri şehrin farklı noktalarında konuşlanarak  kask takmayan motor sürücülerini önce uyardılar,sonra kask hediye ettiler.

Düzce?de trafikte ihmalkarsızlıklar yüzünden yaşanan kazaları önlemek ve sürücülerin trafikte güvenli yolculuk yapmalarını sağlamak için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri  yeni bir uygulama başlattı.


ÖNCE CEZA SONRA HEDİYE paylaşan: duzcetv

İl emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, trafiğin en yoğun olduğu noktalarda konuşlanarak kask takmayan motor sürücülerinin önce rutin kontrollerini yapıyorlar, rutin kontrolün ardından kask takmadıkları için para cezası kesiyorlar. Cezai işlem uygulandıktan sonra trafik polisleri kask takmanın önemini sürücülere anlatarak kask veriyorlar.

Motor sürücüleri kasksız trafiğe çıktıkları için cezai işleme tabi tutulurken, elektrikli motor sürücüleri sadece polis memurları tarafından uyarılarak kask veriliyor.

Kontrollerin devam edeceği bildirilirken, trafik şubeye yaklaşık olarak 200 civarında kask geldiği ve bu kaskların tamamının sürücülere dağıtılacağı kaydedildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.