BIÇAKLAR ÇEKİLDİ

BIÇAKLAR ÇEKİLDİ

Bugün saat 15.00 sıraları Uzunmustafa Mahallesinden meydana gelen kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Uzunmustafa Mahallesinde bulunan Düzce Üniveristesi Meslek Yüksek Okulu önünde beraberinde kız arkadaşları ile gezen E.K. ve L.T. burada E.D. ve S.K. ile karşılaştı. Bir süre tartışan iki grup daha sonra kavga etmeye başlayınca ortalık karıştı. Tekme-tokat birbirine giren taraflar taşlı sopalı birbirlerine saldırırken, E.D. cebinden çıkardığı bıçakla E.K. ve L.T'yi bıçakladı. Kavganın haber verilmesiyle olay  yerine çok sayıda 112 sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Bıçakla yaralanan 2 kişi Düzce Devlet Hastanesine kaldırıldı.


ARKADAŞINI BIÇAKLADI paylaşan: duzcetv

Saldırganlar yakalandı

Kısa sürede olay yerine gelen Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, çevrede bulunanların ifadesinde, bıçakla saldıran bir kişinin kavgadan sonra, kaçarken bıçağı bir evin bahçesine attığını dile getirmesi üzerine, saldırıda kullanılan bıçak olay yerinden 20 metre uzaklıkta bulundu.

Bölgeyi kuşatan polsi ekipleri bıçaklı saldırıyı yapan E.D. ve S.K.'yi ara sokaklarda kovalamaca sonrası yakalayarak gözaltına aldılar. Düzce Emniyeti tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.