DÜSİAD, LİBYALI İŞADAMLARINI AĞIRLADI

DÜSİAD, LİBYALI İŞADAMLARINI AĞIRLADI

Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD), TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü kapsamında Düzce?de temaslarda bulunan Libya heyeti ile DÜSİAD Plazada düzenlenen yemekte bir araya geldi. Libya Heyetine çeşitli hediyeler takdim edildi.

 
Düzce?de fabrikaları gezerek iş görüşmelerinde bulunan Libya işadamları heyetini ağırlayan DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, işadamları ile yemek yiyerek, hem tanışıp hem de sohbet etme imkanı buldular. Yemekte konuşan Başkan Eyüp Çakır, Libya heyetinin davetlerine icabet ederek Düzce?ye gelmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çakır, ?DÜSİAD işadamları heyetimizi ülkelerinde ağırlayan ve iş imkanı veren Libyalı işadamlarını Düzce?ye davet ettik, onlarda geldiler ve bizleri fazlası ile memnun ettiler.

Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra Libya ile işadamlarımız arasında önemli bir ticari bağ kurularak iş imkanları arttırılacaktır. Libya, içerisinde bulunduğu sıkıntılı durumdan biran önce kurtularak refaha erecek ve orada önemli iş imkanları doğacaktır. Düzceli işadamlarımızı sık sık bu ülkeye götürerek, önemli ticari imkanlardan yararlandırmak en büyük hedeflerimizden biri olacaktır. Geldikleri ve Düzce ile iş imkanları yakaladıkları için kendilerine tekrar teşekkür ediyorum? dedi.
Toplantının sonunda Libyalı işadamlarına DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Toplantı toplu çekilen fotoğrafla sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.