ŞÜPHELİ ÇANTA PANİĞİ

ŞÜPHELİ ÇANTA PANİĞİ

Cedidiye mahallesinde bir iş merkezini girişindeki şüpheli poşet ihbarı polisi harekete geçirdi. Korkulan olmadı poşetten umulmadık bir şey çıktı ancak, polisin çevredeki vatandaşları uzaklaştırmak için epey çaba  sarf etmesi iyi ki poşetten bomba çıkmadı dedirtti.

Cedidiye Mahallesinde ağzı plastik kelepçe ile kelepçelenmiş,kenarlarından kan sızan poşet polisi alarma geçirdi. Bomba uzmanı tarafından kontrol edilen poşetten hayvan derisi çıktı.


ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ paylaşan: duzcetv

Cedidiye Mahallesi Köprü Sokak üzerinde bulunan Nazlı İş Merkezi kapısının girişinde ağzı plastik kelepçe ile bağlanmış ve içerisinden kan sızan poşeti gören vatandaşlar polisi aradı.

Olay yerine gelen ekipler ilk olarak çevreyi güvenlik altına aldılar. Ancak Cedidiye camii çevresinde oturan vatandaşlar meraklarına yenik düşünce, sık sık uzaklaşın uyarısında bulunan  polis çevreyi boşaltmakta zorlandı.

Olay yerine gelen bomba uzmanı ekip giydiği özel kıyafet ile şüpheli paketin yanına yaklaştı ve elindeki maket bıçağı yardımı ile poşeti açtı. Poşetten büyükbaş hayvan deresi çıkınca iş hanında ve çevrede bulunan vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Hayvan derisi olay yerine çağrılan belediye ekipleri tarafından bulundu yerden alındı.

Korkulan olmadı ve poşetten bomba çıkmadı ancak, çevresine güvenlik bandı takılan işhanının etrafında dolananlar, polisin ihtarlarına rağmen olay yerinden uzaklaşmayanlar, ?iyi ki de bomba yokmuş? dedirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.