MARKA OLMA YOLUNDALAR

MARKA OLMA YOLUNDALAR

Tül perde alanında Türkiye?deki sayılı firmalardan biri olan CİMAŞ şirketler Grubu sahibi Mehmet Tuncer, hem istihdam hem halka hizmet konusunda bir görev yerine getirdiklerini söyledi.

CİMAŞ,  tül perde alanında Türkiye?de marka olma yolunda ilerliyor. Dantel üretiminde Türkiye?de sayılı firmalardan biri olan CİMAŞ?ın veriminin 4 katına çıkmasını planladıklarını söyleyen Mehmet Tuncer, yeni aldıkları marka altında tül perde satışı yapacaklarını belirtti.

Tuncer, ?Cimaş şirketler olarak üç ayrı dalda hizmet veriyoruz. Bunlardan bir tanesi 2002 yılında başladığımız Dantel Üretimi. Merkezde bu faaliyeti yürütüyoruz. Ayrıca bu alanda dışarıya üretim yaptırıyoruz. Biz bu alanda Türkiye de sayılı firmalardan biriyiz. Tesisimizin yaklaşık bir buçuk yıl önce açılışı yapıldı. Şu an için 100 bin metre kapasiteli perde üretimi yapabilen bir kapasiteye sahibiz. Bu verimi 4 katına çıkartmayı hedefliyoruz. Çalışan sayımız su an 50, 4 katına çıkartıp 200 kişilik bir iş sahası gerçekleştirmiş olacağız. Fabrika satış mağazasına gelince bizim ürettiğimiz malı özellikle perdeyi, pazarlama şansımız şu an için yok. Sadece fabrikadan halka satış mağazası açtık. İlk zamanlarda çok tanınmayan fabrikamız son 5 6 aydan itibaren bayağı bir hareketlilik kazandı. Cimaş olarak ayrıyeten bir TULLY adında bir marka altında tescil aldık. Ve bu tescil üzerinden tül perde satışı gerçekleştirme hedefindeyiz.?dedi.

 

Tuncer kar amacı gütmeden markalarını tanıtma amacında olduklarını söylerken, halka ucuz olarak satış yaptıklarını  ve böylece topluma hizmet ettiklerini vurguladı.

 

Tuncer, ?Burada ki satış mağazamızın özelliği birincisi kendi markamızın adı altında satış yapıyoruz ikincisi piyasa alanında dörtte bir, bazı ürünlerde ise beşte bir oranında ucuz perde satışı sağlıyoruz. Bu kadar ucuz satmamızdaki amacımızın birinci sebebi tanıtımla alakalı. Yani biz bir nevi markamızı tanıtıyoruz. Kar amacı gütmeden sadece markamızı TULLY adı altında piyasaya sürmektir.  Vatandaşa verilmek istenilen mesaj şudur ; Alınan TULLY ürünleri yüzde yüz temiz ve kalitelidir. İkincisi beşte bir fiyatına kadar halka ucuz ürün sunuyoruz. Halkın da uygun fiyatta ürün almaları da bizim toplumsal olarak hizmet yapmış olduğumuz anlamına gelmektedir. İnsanlara bu konuda faydalı olmak bizleri de mutlu ediyor. Bu tanıtım sürecinde bölge insanımızın mağazamızdan istifade etmeleri en büyük temennimiz. Hedefimiz bölge insanımıza tanıtım amaçlı perde markası çıkartarak TULLY adı altında satış sunmaktır.?şeklinde bilgi verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.