ÇOTANAK SAYIMI BİTTİ

ÇOTANAK SAYIMI BİTTİ

Düzce?de 2014 yılına ait tahmini rekolte çalışmaları tamamladı. Çotanak sayımı ardından Düzce?nin rekolte tahmini 53 bin 83 ton olarak tespit edildi.

2014 yılı çotanak sayımına göre fındık rekolte tahminini tespit etmek amacı ile İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri, Ziraat Odası, Ticaret Borsası, Sanayi ve Ticaret Odası, Fiskobirlik ve Ulusal Fındık Konseyi  temsilcilerin katılmış olduğu arazi çalışmaları tamamlandı. Çalışmalarda, sahil, orta ve yüksek rakımlarda bulunan fındık bahçelerindeki çotanaklar sayılmak suretiyle 2014 yılına ait tahmini rekolte çalışmaları tamamlandı.

 


FINDIK REKOLTESİ BELİRLENDİ paylaşan: duzcetv

 

Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu, 2014 yılı çotanak sayımına göre Düzce İl genelindeki fındık rekolte tahmininin 53 bin 83 ton olarak tespit edildiğini bildirdi. İlçeler bazında yapılan tahmini rekolteleri de açıklayan Kaboğlu, Merkez İlçe için 9 bin 94 ton, Akçakoca İlçesi için 27 bin 654 ton, Cumayeri İlçesi için 4 bin 477 ton, Gölyaka İlçesi için 3 bin 514 ton, Yığılca İlçesi için 3 bin 175 ton, Çilimli İlçesi için 2 bin 682 ton, Gümüşova İlçesi için Bin 948 ton ve Kaynaşlı İlçesi için 539 ton olarak tespit edildiğini açıkladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.