BAŞARININ HAKLI GURURU

BAŞARININ HAKLI GURURU

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanan Lisans Yerleştirme Sonuçları'na (LYS) göre FEM Dershaneleri Düzce Şubesi başarıda rekor kırdı. FEM, Türkiye 3.?sü derecesinin yanında bütün alanlarda Düzce birincilerini çıkarmanın gururunu yaşadı.

 

FEM Dershaneleri Düzce Şubesi'nden LYS sonuçlarıyla ilgili basın açıklaması yapıldı. Her yıl olduğu gibi yıl da büyük bir başarıya imza atan FEM Dersanesinden Türkiye 3.ve 6.?sı derecelerinin yanında Düzce birincileri çıkardı. Açıldığı günden buyana başarıdan başarıya koşan FEM dersanesi, Düzce?nin en seçkin dershanesi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Düzce il derecelerini almanın haklı gururunu yaşayan FEM dersanesi müdür yardımcısı Ercan Aksoy, derecelere giren öğrencileri kutlarken, başarılarının artarak devam edeceğini belirtti.

Aksoy, ?LYS 2014 açıklandı. Fem Dershanesi olaraktan Düzce il dereceleri yine dershanemizden çıkmıştır. Ve bunu da Düzce halkımızla paylaşmak istedik. Türkiye 3.sü olan öğrencimiz bizi gururlandırdı. Bu başarıyı sizinle paylaşmak istedik. Türkiye 3.sü, Türkiye 6.sı, Türkiye 68.si olan öğrencilerimiz ve Düzce ili bütün MF1, MF4, TM2, TM2, TS1 alanında Düzce il 1.leri dershanemizden çıkmıştır. Öğrencilerimizi kutluyoruz. Onlara destek olan yıllardır öğrencilerimizin yanında olan ailelerini de kutluyoruz. Ve okul öğretmenlerimizi onlara destek olduğu için kutluyoruz. Düzce Fem Dershanesi ve ailesi olaraktan öğrencilerimiz hep yanındaydık, yanında olmaya da devam edeceğiz. İnşallah başarılarımızın devamını sonraki yıllara taşımaya gayret göstereceğiz. Öğrencilerimizi bu anlamda kutluyor ve onları tebrik ediyoruz.?dedi.

Yabancı dil Türkiye 3.?sü ve Düzce 1.?si olan Mert Can Bora, bu başarısını yabancı dizilere ve şarkılara borçlu olduğunu söylerken, YMF-1 Düzce 1.?si Hüseyin Coşkuner ise Tıp Fakültesini tercih edeceğini söyledi.

Düzce FEM dersanelerinden Mert Can Bora Ydil-1(ek) Türkiye Ücüncüsü,  YMF-2(EK) Türkiye 126.sı ,Abdullah Seçkin YTS-1(ek) Türkiye 66.sı İrem Direk YMF-3 (ek) Türkiye 136.sı , Talha Laçin Ymf-4 (ek) Türkiye 248.si ayrıca Hüseyin Coşkuner,Furkan Efe,Ahmet Sercan Yolay Düzce birincisi oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.