MELEN ÇAYINDA CESET BULUNDU

MELEN ÇAYINDA CESET BULUNDU

Bugün saat 18.45 sıraları Sarayyeri Köprüsü civarında Melen Çayında bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgilere göre; bugün ikindi saatlerinde Melen çayına balık tutmaya giden bir kişi Sarayyeri Mahallesinden geçmekte olan Melen Çayı içinde bir ceset gördü. Oldukça korkan ve şaşkına dönen amatör balıkçı hemen Sarayyeri Köprüsüne gelerek polis ekiplerini aradı. Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin gelmesi üzerine  polislere cesedi gördüğü yeri gösterdi.


MELENDE CESET BULUNDU paylaşan: duzcetv

Olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis ekipleri ile Jandarma ekipleri sevk edildi. CeseT dere içinden kenara alındı ve çevre güvenlik bariyeleri ile kapatıldı. Derede boğulan erkek şahsın kimliği incelemeler sonucunda ortaya çıktı. Boğulan adamın 30 yaşında Davut Yağmur olduğu öğrenildi. 30 yaşında boğularak hayatını kaybeden Davut Yağmur evli ve 2 çocuk babası. 

Davut Yağmurun vicudunda kesik izleri ve kurşun izleri olduğu yapılan incelemer sonucu ortaya çıktı. Savcı, olay yerinde yaptıkları incelemeler sonucu olayın cinayet olabileceğinden şüphelendiklerini ve olayla ilgili bütün detayların inceleneceğini belirtti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.