6 yaşındaki Funda'nın feci ölümü

6 yaşındaki Funda'nın feci ölümü

Sivas?ta dün akşam 6 yaşındaki Funda'nın hayatını kaybettiği trafik kazası, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Edinilen bilgiye göre, Abdulvahabi Gazi Caddesi?nde Mehmet Ö. yönetimindeki 58 AN 646 plakalı otomobil, ablasıyla marketten çıkan 6 yaşındaki Funda Ak?a çarptı. Kazada ağır yaralanan Funda Ak olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü Mehmet Ö. polis tarafından gözaltına alındı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan kazada küçük kız, çarpmanın şiddetiyle metrelerce havaya fırlıyor. 


6 yaşındaki Funda'nın feci ölümü paylaşan: duzcetv

 

Olayın görgü şahidi olan market çalışanı Fatih Yıldız, ?Marketten iki tane çocuk alışveriş yaptıktan sonra çıkarken küçük çocuk ablasının elini bırakıyor, koşarak gidiyor. O sırada da hızı tahminen 100 kilometre olan bir araba geliyor. Çarpmanın etkisiyle çocuk karşı tarafa uçuyor. Karşı taraftan başka bir araç sanırım çocuğun üstünden geçiyor. Herhalde çocuğun üzerinden ortalayarak geçiyor? dedi. 

Yıldız, caddeden araçların çok hızlı geçtiğini, caddede önlem alınması için 200 aile ile dilekçe toplayarak yetkililere verdiklerini belirterek, ?Şuraya bir kasis yapmadılar. Bir tane kasis yapsalar araçlar bu kadar hızlı gidemez. Ölüm bekliyorlardı sanki, ölüm de oldu yani. Duyuyorlarsa sesimizi yapsınlar yani? diye konuştu.
Bir başka görgü tanığı Muhlis Karaçalı ise, ?Ben orta refüjdeydim. Bir patırtı koptu. İki aracın kaza yaptığını sandım. Siyah bir şeyin üzerime doğru geldiğini gördüm. Tampondu herhalde dedim, kafamı eğdim vurulan çocukmuş meğerse. O kafamın üzerinden geçti ileriye düşmüş. Telaştan bende korktum? dedi.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.