Denizli'de patlama!

Denizli'de patlama!

Denizli Bayramyeri Meydanı'nda bir apartmanda meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 20 kişide yaralandı.

 

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, bir fırında meydana gelen patlamayla ilgili, ?Binada doğalgazın olmadığını söylediler. Ancak hala emin değiliz. Sanayi tipi tüplerinin de bulunduğunu biliyoruz. O da patlamış olabilir? dedi.


Denizli'de patlama! paylaşan: duzcetv

 

Edinilen bilgiye göre, sabah 09.15 sıralarında Bayramyeri Meydanı 357 Sokak?ta yedi katlı binanın zemin katında faaliyet gösteren ekmek fırınında bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, çok sayıda ambulans ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi. Patlamanın şiddetiyle binadaki bazı duvarlar yıkılırken, çevredeki bina ve otobüs duraklarında hasar oluştu. Patlamada 1 kişi hayatını kaybederken, 3?ü ağır 20 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ve çevredeki vatandaşların yardımıyla hastanelere sevk edildi. Olayda hayatını kaybeden ve henüz ismi öğrenilemeyen kişinin cesedine ise ekipler ulaşmaya çalışıyor.

Olayın ardından Denizli Valisi Abdülkadir Demir de bölgede incelemelerde bulundu. Vali Demir, patlamada 1 kişinin öldüğünü, 3'ü ağır 20 yaralının olduğunu söyledi.

Olayın sabah saatlerinde olduğunu hatırlatan Vali Demir, ?Binada doğal gazın olmadığını söylediler. Ancak hala emin değiliz. Sanayi tipi tüplerinin de bulunduğunu biliyoruz. O da patlamış olabilir. Maalasef bu olayda bir vatandaşımız hayatını kaybetti, 3?ü ağır 20 yaralımız var? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.