FECİ KAZA:1 ÖLÜ

FECİ KAZA:1 ÖLÜ

Beyciler sapağında meydana gelen kazada 1 kişi feci şekilde hayatını kaybetti...

 

Edinilen bilgilere göre; Gökhan U.idaresindeki 81 GD 181 plakalı özel otomobil Akçakoca'dan Düzce istikametine ilerlerken, Beyciler kavşağında, aynı istikamette ilerleyen Abdulalh Ersoy idaresindeki 81 EU 489 plakalı motorsiklete  çarptı.

Çarpmanın etkisi ile Karaca kavşağına kadar metrelerce sürüklenen motor sürücüsü Abdullah Ersoy otomobilin arka bagaj kapağının üzerine düştü.Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Abdullah Ersoy'un hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza yerine gelen polis ekipleri yeni bir kaza olmaması yolda tedbirler aldı.Trafik tek şeritten verildi.


BEYCİLER SAPAĞINDA FECİ KAZA paylaşan: duzcetv

Otomobil sürücüsü Gökhan U. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olay yerinede feci şekilde can veren 68 yaşındaki AbdullahErsoy'un cansız bedeni Düzce Belediyesi Cenaze aracı ile Düzce Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza yapan otomobil ve motorsiklet çekicilerle yoldan kaldırılırken, yoldaki kan ve araç parçaları temizlendikten sonra D-655 karayolu Akaçkoca'dan Düzce istikametine tekrar iki şerid olarak normal trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.