DİVAPAN?DAN ÖZEL İFTAR

DİVAPAN?DAN ÖZEL İFTAR

Divapan yöneticileri  tarafından düzenlenen 7 ayrı birimi içeren iftar yemeği yağmur engeline rağmen fabrika içinde yapıldı. Yağmur sayesinde de katılımcılar fabrika içini de görme imkanına kavuştular.

Divapan genel müdürü Hakan Zengin tarafından organize edilen ve Hilmi Çilingir huzur evi,Düzce huzur evi,Erkek yetiştirme yurdu,Fehmi  Öney sevgi evi kız yetiştirme yurdu,Düzce çocuk evleri,Biz büyük bir Aileyiz derneği ve Düzce 1903 Beşiktaşlılar derneğinden gelen misafirler katıldılar.

Tam iftar saatinde bastıran yağmur nedeniyle fabrika bahçesinde hazırlanan masalar fabrika içine taşındı ve iftar fabrika içinde büyük bir katılımla yapıldı.


DİVAPAN'DAN ÖZEL İFTAR paylaşan: duzcetv

Dualarla orucun açılmasının ardından tasavvuf musıkisinden örneklerin sergilendiği,semazen gösterisinin yapıldığı iftarda Düzce Tv mikrafonlarına özel açıklamalarda bulunan Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin,iftara katılan grupları ilk kez bir araya toplayan kurum olduklarını belirtti.

Zengin, ?iftar saatinde aniden bastıran ve çok kısa süren yağmur morallerimizi biraz bozdu.ama fabrika içinde de tedbirlerimizi almıştık Ancak bahçemizde iftarımızı gerçekleştirebilsek çok daha güzel olacaktı.

Katılımcılarımız fabrikamızın içini de görme imkanına sahip oldular.Biz STK?lar ve çeşitli kurumlarımızla işbirliğini yapmaya geçen yıl başladık ve Zannedersek bu kitleyi toplayıp bir araya getirende ilk kuruluşuz ?dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.