?İYİ DÜŞÜNELİM,İYİ ANALİZ EDELİM?

?İYİ DÜŞÜNELİM,İYİ ANALİZ EDELİM?

MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi, ortak aday olarak çıkartılan Ekmeleddin İhsanoğlu için AK partiye oy verenlerden destek  istedi.

10 Ağustos?ta gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala AK Parti seçim çalışmalarına başlarken, MHP İl Başkanı Abdullah  Danışmaz  da ortak aday Ekmeleddin İhsanoğlu için AK Partililerden destek istedi.

Danışmaz, sosyal paylaşım sitesinden AK Partililere, ? AKP'ye oy veren arkadaşlar biliyorum ki ben ne kadar milliyetçi isem siz de o kadar milliyetçisiniz o zaman bu seçimlerde doğru olanı yapalım, doğru olanı seçelim... Ekmeleddin İhsanoğlu..? şeklinde seslendi.

 


DANIŞMAZ paylaşan: duzcetv

 

Danışmaz, ? 10 ağustos 2014 cumhurbaşkanlığı seçimleri bu ülkenin kurtuluşu refahı, birlik beraberliği ve kardeşliği için çok önemli...iyi düşünelim, iyi araştıralım, iyi analiz edelim. hakkımızda kim hayırlıysa Cenab'ı Allah  bizim başımıza cumhur olarak onu nasip etsin...Tarafsız gözle baktığımızda, incelediğimizde, geçmişi temiz ahlakı temiz şaibesiz herkesi kucaklayan siyaset üstü, her kese eşit mesafede o zaman ben Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekliyorum... AKP'ye oy veren arkadaşlar biliyorum ki ben ne kadar milliyetçi isem siz de o kadar milliyetçisiniz o zaman bu seçimlerde doğru olanı yapalım, dogru olanı seçelim...?ifadelerine yer verdi.

Danışmaz, ?AKP'ye oy vermiş arkadaşlarımız, biliyorum ve inanıyorum... her ne kadar Tayyip'i çok sevseniz de, bazı yapılanları sizlerde milliyetçi ve vatansever, bayrak sever olarak hazmedemiyorsunuz..inancınız imanınız buna müsaade etmiyor...o zaman bugüne kadar yapılan yanlışlara ikaz mahiyetinde de olsa dur diyelim... gördüklerimizi görmemezlikten gelen, konuşmayan dilsiz şeytan gibi olmayalım.. Tayyip'in terörist başı Apo ile görüşmesini nasıl içine sindirebiliyor musun, biliyorum ki sen de benim gibi kabullenemiyorsun. Habur sınır kapısından davullarla zurnalarla kahramanlar gibi karşılanan teröristlerin o fotoğrafı senin de canını incitti...seninde vicdanını sızlattı, sende şehit analarının yüzüne bakamadın... Türkiye üzerindeki dönen bu oyunu sen bozuyorsun AKP'li arkadaşım, kardeşim? dedi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.