SAYGILI SÜRÜCÜLERE ÇİKOLATA

SAYGILI SÜRÜCÜLERE ÇİKOLATA

Trafik polisleri bu kez ceza değil çikolata verdi. Çikolata ikramı,yayaları ezercesine araç sürenlere değil yayalara saygı göstererek duran sürücülere yapıldı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, ilginç bir uygulamaya imza attı. İstanbul Caddesi üzerinde yayalara yol veren sürücüleri durduran polis ekipleri sürücülere yayalara yol verdikleri için teşekkür ederek çikolata ikram ettiler.

Çikolataların sponsorluğunu ise Efe kuruyemişin sahibi Mustafa Dursun yaptı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yayalara saygı uygulaması çerçevesinde bir ilk imza atarak, yayalara saygı gösteren sürücülere çikolata ikramında bulundular.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri,bu kez yayaya yol veren sürücüleri durdurdular. Düzce?de genellikle özellikle İstanbul Caddesi üzerinde yayalara yol vermeyen sürücülerin aksine, yol veren duyarlı sürücüleri durduran trafik polisleri bu sürücülere yayalara duydukları saygıdan dolayı teşekkür ederek çikolata ikramında bulundular.

Duyarlı sürücüler ise, yayalara trafik kuralları gereği yol adım atar atmaz yol verilmesi gerektiğini hatırlatarak tüm sürücüleri yayalara saygılı olmaya çağırdılar.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.