BAYRAMIN 2.GÜNÜ

BAYRAMIN 2.GÜNÜ

Geleneksel Akçakoca Beyören yağlı güreşleri bu yıl Ramazan Bayramı?nın 2. günü düzenlenecek.Tertip komitesi tüm Düzce ilçe ve köylerini şenliğe davet etti.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Beyören Yağlı Güreşleri bu yıl Ramazan bayramının ikinci gününe denk gelen 29 Temmuz 2014 tarihinde tertip edilecek. Bu yıl güreşlerin 8 kategoride yapılacağını söyleyen eski güreş ağası İlhan Ünal, herkesi bu güreş şenliğine davet etti.

Ünal, ?her yıl bayramda güreşleri yapıyoruz. Bu yıl Ramazan bayramının ikinci günü düzenleyeceğiz. 8 kategoride güreşler yapılacak. ilk üçe girenlere nakdi ve ayni hediyeler verilecek. Akçakoca ve Düzce belediyesi?nin de çok yardımları oldu. Geçen yıl İsmail Bayram?ın da bize çok büyük katkıları oldu. Yeni başkanımız Mehmet Keleş?in de güreşi sevdiğini, yardımları esirgemeyeceğini düşünüyoruz.Her yıl yaptığımız güreşlerimize Düzcelileri ve ilçeleri köyleri davet ediyoruz. Bilet yok halkımıza açık. Akçakoca merkez caminin önünden araç kalkacak. Akçakoca belediyesi sponsorumuz.? Dedi.


AKÇAKOCA BEYÖREN GÜREŞLERİ BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ paylaşan: duzcetv

 

Geçen yılın Güreş ağası Mehmet Çalı da güreş turnuvasının hem köyün adını duyurmaya hem de Ata sporunun yaşatılmasını sağlamaya yaradığını ifade etti.

Çalı, ?2 .dönem ağayım. Köyde yaşamasam bile köyümüzün aşığıyım. Köyümüzün adının duyulması ve Ata sporumuzun yaşaması için yapıyoruz. Gelen misafirlerimiz için güzel bir seyir olacaktır. Güreşçilerimiz için de maddi destek olacaktır. Bu tamamen gönül işi.? Dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.