ÇOCUKLAR MESLEKLERLE TANIŞTI

ÇOCUKLAR MESLEKLERLE TANIŞTI

Düzce Üniversitesi bünyesinde geçen yıl oluşturulan Çocuk üniversitesi 2. dönemi öğrencileri, Mesleklerle tanışma projesi kapsamında mesleğinde başarılı isimlerle bir araya geldi.

Düzce üniversitesi bünyesinde geçen yıl oluşturulan Çocuk üniversitesi öğrencileri bu gün farklı bir deneyim yaşadılar. Mesleklerle tanışma projesi kapsamında Mesleğinde başarılı 4 konuşmacıyla gerçekleşen eğitimde keyifli dakikalar yaşandı.

Çocuklar ileriki hayatlarında seçmek istediği bölümlerin ustalarını karşılarında bulunca adeta soru yağmuruna tuttular..

Mesleklerle Tanışma projesine katılan Düzce Tv ana haber spikeri Ayşegül Aydın çocuklara mesleğin güzellikleri,zorlukları ve heyecanını anlatırken geleceğin spiker adayları anlatılanları dikkatle dinledi ve ardından ekran,kamera ve canlı yayın tecrübesi hakkında Aydın?a sorular yönelttiler.

Konuşmaların ardından çocuklar çocuk üniversitesinde aldıkları eğitimler ve etkinlikler hakkında bilgiler verdiler..


ÇOCUKLAR MESLEKLERLE TANIŞTI paylaşan: duzcetv

 

Çocuk  üniversitesinin mimarı Doç.Dr. Şule Ay mikrofonlarımıza 2.yıl 2 dönemini bitiren Çocuk üniversitesi hakkında bilgiler verdi.Ay üniversiteye bu yıl katılımın çok daha fazla olduğunu söyledi.

 

 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.