ARKALARINA DÖNÜP BAKMAMIŞLAR?

ARKALARINA DÖNÜP BAKMAMIŞLAR?

Çevre yolu ve kalıcı konutlar bağlantı yolunun sonunu yapan firma işini tamamladı Düzce?den gitti. Ancak geride tinerciler için yeni bir alan olmaya aday şantiye pisliği kaldı.

Dünya Bankası Demetevler mahallesinde ortaya çıkan görüntü, bu kadar da olmaz dedirtti. Çevre yolu ve kalıcı konutlar bağlantı yolunun sonunu yapmak için Düzce?ye gelen ve Demetevler mahallesinde bir alana şantiye kuran firma işini bitirip gitti ancak geride bir yığın pislik bıraktı. Şantiyesinden arda kalan pislikleri temizlemeyen firmanın, her çeşit atığın bulunduğu alanı öylece bırakıp gitmesi tepki toplarken, madde bağımlıları için yeni bir alan yaratıldığı düşünülüyor.


ARKALARINA DÖNÜP BAKMAMIŞLAR paylaşan: duzcetv

Firmanın temizlemeden bırakıp gittiği alanda ne arasanız var. Mobilyalardan tutun da çatı malzemeleri, kırık fayanslar hatta orta yerde kalmış bir klozet.

İşini bitiren firmanın tasını tarağını toplayıp gitmeden önce geriye dönüp bakmadığı malum. Ancak çevrede oturan vatandaşlar, bu pisliklerle dolu alanın mikrop saçtığı, çocukları için tehlike arz ettiği görüşünde.

Moloz ve taş yığınlarının dolu olduğu alanın çevrenin görüntüsünü bozduğunu söyleyen vatandaşlar, yetkililerin bir an önce harekete geçerek bu pislikleri temizlemesini istiyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.