KADİR GECESİ ÖZEL PROGRAMI

KADİR GECESİ ÖZEL PROGRAMI

Cumayeri Belediye Başkanı recep Tuna, yarın akşam kadir Gecesine özel bir program düzenlediklerini söyleyerek, programın iftardan sahura kadar süreceğini belirtti.

 

Cumayeri belediyesi bu yıl ilk kez Enderun Namazı uygulaması yaptı.Belediye Başkanı Recep Tuna, Osmanlı?dan miras kalan Enderun namazının gelecek yıl daha çok tekrarlanacağını belirtti.

 

Tuna, ?Enderun teravih namazı Osmanlılardan bize kalan mirastır. Bu sene burada kılınmış oldu.Önümüzdeki yıl birkaç akşamla sınırlı kalmayıp daha uzun bir süre Enderun teravih namazı kılmayı düşünüyoruz? dedi.

 


CUMAYERİ RECEP TUNA paylaşan: duzcetv

 

Tuna, yarın akşam Kadir gecesine özel bir gece düzenlediklerini de söyleyerek, İftar programı ile başlayacak programın sahura kadar devam edeceğini belirtti. Tuna, halka açık iftar programı verileceğini,Teravihe kadar camide program olacağını, teravihten sonra camide programın devam edeceğini, son olarak halka sahur yemeği de verileceğini ifade etti.

 

Tuna,?  halk açık bir iftar yemeği verilecek. İftardan teravih namazına kadar camide kuranlar okunacak sahura kadar da cami de kapanış olmayacak. Bütün kadınların ve erkeklerinde camide ibadet edecekler.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.