PANAYIR KÜLTÜRÜNDEN KURTULUN

PANAYIR KÜLTÜRÜNDEN KURTULUN

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, yaklaşan ramazan bayramı için kaldırıma mallarını çıkartan esnafı uyardı. Kayıkçı, esnafın panayır kültüründen bir an önce kurtulması gerektiğini belirtti

Her bayram Düzce sokaklarında görmeye alışık olduğumuz manzara bu yıl yaşanmayacak. DESOB başkanı Kayıkçı, bu yıl esnafın belli ölçülerde kaldırıma ürün çıkarta bileceğini, karşısında bulunan başka bir esnafın dükkanı önüne ürün koyamayacaklarını belirtti.

Aksi taktirde cezai işlem uygulanacağını belirten Kayıkçı,? belediye zabıtaları bugünden ibaren esnafın ürün çıkartabilecekleri alanları çizmeye başladı. Belirlenen yerler dışında esnaf ürün çıkartamayacak? dedi.


PANAYIR KÜLTÜRÜNDEN KURTULUN paylaşan: duzcetv

Kayıkçı,?düzce belediyesi ile yaptığımız çalışmada bayram üzeri merkez düzgün bir yapıya kavuşsun istiyoruz. Her bayram olduğu gibi mallarını kaldırımlarda pazarlamak amacı ile kaldırımlar işgal ediliyor. Bu bayram hem esnafın hem de vatandaşın mağdur olmaması için belediyeyle birlikte çalışıyoruz. Çıkan sonuçta, kaldırımlara belli satışlar yapılmak için belli ürünler çıkartılacak ancak  esnafında kararlara uyması gerekir. Kapalı çarşılarda zabıtalar belli noktalar ayıracak bu noktalar vatandaşların rahat hareket edebilmeleri için belirlendi buralara esnaf ürün çıkartmayacak. Esnaf olarak kaldırımların belirli noktalarını kullanabileceğiz ancak esnaflar karşılarında bulunan başka esnafların önlerine ürün çıkartmayacaklar. Çıkartırlarsa ürünlere el konulacak ve cezai işlem uygulanacak. Her bayram bu eziyeti çekiyoruz. Esnaflardan rica ediyoruz verilen kararlara uysunlar? dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.