İSRAİL ÜRÜNLERİNE BOYKOT

İSRAİL ÜRÜNLERİNE BOYKOT

İsrail?in Gazze?deki katliamlarına tepki çığ gibi büyürken ve İsrail ürünlerine boykot kararları alınırken, bir boykot kararı da DÜZPAŞ marketler zincirinden geldi.DÜZPAŞ; vatandaşlardan da duyarlılık isterken şubelerinde coca cola ürünlerinin satılmayacağını duyurdu.

 

İsrail'in Gazze'deki katliamlarının ardından sosyal medyada Coca Cola ve İsrail ürünlerini satın almama çağrısı yapılıyor. Çağrıya bazı belediyeler destek verirken bazı marketler de çağrıya destek vererek söz konusu ürünlerin satışını durdurdu.

 

 

Düzce?de faaliyet gösteren DÜZPAŞ  marketler zinciri ?Coca-Cola? orijinal ürünlerini artık şubelerinde satmayacağını duyurdu. Bunun yerine başka  asitli içeceklerin müşteriye sunulacağı ifade edildi. Söz konusu markanın raflardan kalktığı belirtildi.

 

DÜZPAŞ Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kurt, zulme sessiz kalmayacaklarını ifade ederek, İsrail ürünlerini boykot kararı aldıklarını söyledi...

 

Kurt, ?zalim İsril?in Filistin halkına yaptığı zulüm her vicdan sahibi insan gibi bizi de mazlumlar için neler yapabileceğimizi düşündürmeye sevk etmiştir. İsrail zulmüne lojistik destek vere coca cola firmasının ürünlerini marketlerimizde satılmaması yönündeki tercihimizle zulmü boykot eden tavrımızı ortay koyduk. Marketlerimizde coca cola satışını yapmayacağız. Vatandaşlarımızın da aldığımız boykot kararına duyarlı olacağını düşünüyoruz.?dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.