ALIŞVERİŞ TELAŞI BAŞLADI

ALIŞVERİŞ TELAŞI BAŞLADI

Ramazan bayramına sayılı günler kala esnafta da vatandaşta da alışveriş telaşı başladı. Esnaf bayram öncesi satışlar da patlama yaşanacağından umutlu.

Ramazan Bayramına sayılı günler kala Düzce esnafının satışlarında bir artış yaşanıp yaşanmadığını sorduk. Aldığımız cevaplarda kimi esnaf henüz hareketliliğin başlamadığını görüşünde olsa da  kimilerine göre alışveriş hareketi çoktan başladı. 

Ramazan ayının üzerine bir de sıcaklar eklenince Düzceli esnaf satış yapamaz olmuştu. Ramazan bayramının yaklaşması esnafın yüzünü güldürmeye başladı. Henüz tam hareketlilik başlamasa da esnaf çoktan tezgahlarını dükkan önlerine çıkartarak müşterilerini beklemeye başladı.

Düzceli esnafa satışlarının nasıl gittiğini ve bayram nedeni ile fiyatlarda bir değişiklik olup olmayacağını sorduk. Esnaflardan aldığımız cevaplarda ise kimi ortak çözüm üretti kimi ise satış yapmanın vermiş olduğu mutluluğu dile getirdi.

 

Rafet Yamanoğlu, satışların iyi gittiğini belirtirken, esnaf arkadaşlarına da moral vermeyi unutmadı. Yamanoğlu,? kimse kafasına takmasın Cumartesi Pazar satışlarda patlama yaşanacak? dedi.

Düzce esnaflarından Rafet Yamanoğlu, ?satışlar şimdilik iyi. Biraz hareketlenmeye başladı. Hele Cumartesi Pazar esnaf kafasına hiç takmasın satışlarda patlama yaşanacak. Ramazan boyunca piyasa düşüktü. Ama bayramın gelmesi ile satışlarda yine artış yaşanmaya başladı? dedi.

Fatih Yıldırım, bayramda fiyatlarda artış yaşanmayacağını belirterek,? bayramda fiyatlar artmaz aksine düşer? dedi.

Yıldırım,? satışlarımız yaklaşık üç gündür iyi gidiyor. İnşallah bundan sonrada bayramla birlikte güzel hareket olacak. Ramazanın ilk iki haftası biraz durgundu. Ama satışlarımız çok kötü değildi. Bayram geliyor diye fiyatlarda artış olmaz . aksine azalma olur? dedi.

Adem Kaynarpınar ise esnaf arkadaşlarına çağrıda bulunarak fiyatlarda oynama yapmayalım. Vatandaşında aklını karıştırmayalım? dedi.

Düzce Esnaflarından Adem Kaynarpınar,? bu bayram aslında pek bir değişiklik yok. Satışlar henüz canlanamadı. Ramazan ayını durgun geçirdik. Bayrama son iki üç gün kalan satışlar artacak gibi görünüyor. Esnaf arkadaşlarımız fiyatlarda çok fazla oynama yapmasınlar. Vatandaşında aklı karışıyor neyi alacağını bilenmiyorlar? şeklinde konuştu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.