YOL DEĞİL KÖSTEBEK YUVASI

YOL DEĞİL KÖSTEBEK YUVASI

Yıllardır yolu yapılamayan Düzce OSB gibi Çilimli OSB?de yolsuz olacak gibi görünüyor. Yeni Vakıf köyünde OSB arazisi yanından geçen yol sürücülerin kabusu halinde. Yoldaki çukurlar araç tekerleklerinin boyundan derin.

Çilimli Yeni Vakıf köyünün yolları adeta köstebek yuvası gibi. Yaz mevsimi olması nedeniyle bir de toz çilesi eklenince sürücüler ve vatandaşlar için bu yol eziyete dönüşüyor.


YOL DEĞİL KÖSTEBEK YUVASI paylaşan: duzcetv

Yolun her yeri çukur içinde. Kamyonlar ve minibüslerin de kullandığı yolda araçlar çukurlara girmemek için kaçacak yer arıyor ancak araçlar, düzgün yeri olmayan yolda çukura girmekten kurtulamıyor.

Bozuk yol araçların geçişinde lastik ve jantlara zarar verirken, bir de yaz mevsiminde toz dumanın da eklenmesi sürücüleri ve çevredekileri çileden çıkartıyor. Araçların sıkı sık zarar gördüğünü ve çukurlar nedeni ile araçlar lastiklerinin kesildiğini belirten sürücüler yol çilesinin bir an önce sona ermesini bekliyor.

İçler acısı haldeki Yeni Vakıf Köyü yolunda sürücülerin isyanına şahit olurken, elimize metreyi aldık ve yoldaki çukurların boyutunu ölçtük. Çukurların boyu lastik boyutundan yüksek. Hal böyle olunca da sürücülerin lastiklerimiz harap oluyor isyanı da haklı çıkıyor.

Bu yol için göze çarpan başka bir ilginç detay ise Çilimli?ye kurulacak OSB arazisinin hemen yanında olması.Çilimli de Düzce ile aynı kaderi paylaşacak gibi. Düzce OSB yolu Yıllardır yapılmazken, Çilimli?ye kurulacak OSB?de de yol sıkıntısı yaşanacak gibi görünüyor. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.