MÜSTECİRİN PROJESİNİ BEĞENMEDİ

MÜSTECİRİN PROJESİNİ BEĞENMEDİ

Yeni ve modern bir görünüme kavuşması için 2013 yılında yıkılan Küçüksu parkı için yepyeni bir proje hazırlanıyor. Parkın işletmecisi uzun süredir kira ödemeyince belediye, yeni işletmeleri müstecire vermeme kararı aldı.

Uzun süredir atıl durumda olan bir dönemin en işlek park alanlarından Küçüksu için yepyeni bir proje hazırlanıyor. Ancak yeni projede müstecire yer yok. İnönü parkını da işleten Küçüksu parkının müstecirinin iddiaya göre yıllardır kira ödememesi nedeniyle belediyenin ağzı yanınca, parka yapılacak işletmelerin müstecire verilmemesi kararı alındı. Belediye Başkanı Mehmet keleş bu kararı geçtiğimiz günlerde basına düzenlediği iftarda verdi.

Keleş, geçen yıl yıkılan park için müstecirin bir proje hazırladığını söylerken, bu projeyi beğenmediğini, yeni bir proje çizdirdiğini belirtti.

Gazetecilerin ?Küçüksu ne olacak? sorusuna cevap veren Keleş, ? Küçüksu parkı için belediye olarak bir proje yaptırdık. Müstecir de proje yaptırmış. Müstecirin projesinin beğenmedim. Biz farklı bir proje hayata geçireceğiz. Dereye karşı farklı kafelerin olduğu, arka bölümünde el emeği ürünlerin satıldığı bir Pazar olan güzel bir inşa edeceğiz. 7,8 işletmenin olduğu güzel bir park düşünüyoruz. Müstecire vermeyi de düşünmüyoruz.Eğer müstecire verirsek işletmelerin hepsini ayrı ayrı müstecirlere vereceğiz.?dedi.

 

 


MEHMET KELEŞ KÜÇÜKSU paylaşan: duzcetv

 

 

KELEŞ ; İNÖNÜ VE AVNİ AKYOL PARKLARINI DÜZCESPOR!A MI DEVREDECEK ?

Küçüksu ile ilgili olarak bu kararı veren Belediye Başkanı Mehmet Keleş?in,İnönü Parkı ve Avni Akyol Parkında bulunan Belediye Sosyal tesislerini de alarak Düzcespor?a gelir kazandıracak lokal haline getirmeyi düşündüğü öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.