GÜMÜŞOVA?DA 4 BİN KİŞİ AYNI ANDA İFTAR AÇTI

GÜMÜŞOVA?DA 4 BİN KİŞİ AYNI ANDA İFTAR AÇTI

Gümüşova Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı ve Kadir gecesi özel programı büyük ilgi gördü. Gümüşova Dalçık üzerindeki İftara yaklaşık 4 bin kişi katıldı. 


Gümüşova Belediyesinin düzenlediği organizasyonunu Zed Ajansın yaptığı Gümüşova Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Ramazan boyunca her Cuma ve Cumartesi günleri yapılan Ramazan etkinliklerine ilave olarak Kadir gecesi programı da tertip edildi. Program Dalçık üzerinde verilen iftar yemeği ile başladı. Yaklaşık 4 Bin kişinin aynı anda açtığı iftara AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan İl yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Gümüşovalı katıldı. İftar öncesi konuşan Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap Gümüşovalılar ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu, bu tür Ramazan organizasyonları geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.

Azap ayrıca Gazze'deki zulmün bir an önce durması için herkesin dua etmesi gerektiğini hatırlattı.


İftar programı öncesi ve sonrasında Düzce İmamhatip lisesi Müdür Yardımcısı Zekeriya Güzeldal Kuranı Kerim tilaveti gerçekleştirirken, Zahid-ül Kevseri grubunca Tasavvut müziği ve ilahiler okudu. Teravih namazı çıkışında 5 ayrı caminin çıkışında helva dağıtılırken, çocuklar için de Karagöz-Hacıvat ve orta oyunu sergilendi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.