YAĞMUR BU KEZ RÜZGARLA GELDİ

YAĞMUR BU KEZ RÜZGARLA GELDİ

Düzce?de sadece, 15 dakika etkili olan sağanak yağışa, rüzgarda eklenince, şehir merkezi ve köylerinde ,yaşam olumsuz etkilendi.

 

 Ağaçlar köklerinden yerinden sökülürken, dolu yağışları oldu. Düzce?de bugün öğleden sonra başlayan ve şiddetini giderek arttıran yağmur başta ana caddeler olmak üzere sokakları sular altında bıraktı.

 

 Zaman zaman dolu şeklinde etkisini gösteren yağış vatandaşlara zor anlar yaşatırken, özellikle terminalin olduğu alan sular altında kaldı.

 

 Ağaçlar kökünden söküldü Yağmura şiddetli rüzgarda eklenince ağaçlar kökünden söküldü. Aziziye Mahallesi Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı?nda yerinden sökülen ağaçlar elektrik direklerini kopararak evlerin bahçelerine düştü. Aynı şekilde Yığılca Yolu üzerinde de bir çok ağaç yola devrildi ve trafiğin tek şeride düşmesine neden oldu.

 


YAĞMUR BU KEZ RÜZGARLA GELDİ paylaşan: duzcetv

 

Atatürk Bulvarı felç oldu Yağış nedeni ile Düzce?nin trafik yükünü çeken Atatürk Bulvarı felç oldu. Rögarların tıkanması nedeni ile yağmur suları yollarda birikince yayalar suların içinden geçmek zorunda kaldılar. Paçaları sıvayıp sulardan geçen vatandaşları ise diğer vatandaşlar cep telefonları ile görüntülediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.