İLÇEDE BÜYÜK ACI

İLÇEDE BÜYÜK ACI

Yığılca'da dün akşam yaşanan elim kazada hayatını kaybedenler bugün göz yaşları içinde toprağa verildi. Genç yaşlı tüm Yığılca cenaze törenine katıldı.

Yığılca İlçesi?nde meydana gelen kazada hayatını kaybeden orman işçileri toprağa verildi. Yoğun katılımın olduğu cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Cenaze törenine katılan Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin; hayatını kaybedenler arasında 13 yaşındaki çocukla ilgili açıklama yaptı.


YIĞILCA CENAZE paylaşan: duzcetv

Düzce?nin Yığılca ilçesinde dün meydana gelen kazada orman işinde çalışan işçileri taşıyan traktörün üzerine esen şiddetli rüzgar nedeniyle ağaç devrilmiş. Kazada 13 yaşında bir çocuk ile 5 işçi hayatını kaybetmiş, 15 işçi ise yaralanmıştı.

Kaza?da hayatını kaybeden işçiler için Cuma Namazının ardından Yığılca İlçesine bağlı Sarıkaya Köyünde Cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine yoğun katılım olurken göz yaşları da sel oldu.

Düzce Vali Ali İhsan Su, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin ile Düzceli siyasi ve bürokratlar katıldı. Cenaze namazının ardından cenazeler Sarıkaya Köyü mezarlığı?nda toprağa verildi.

?YARALI İŞÇİLERİMİZİN 13?Ü TABURCU OLDU?

Düzce Valisi Ali İhsan su Cenaze namazının ardından gazetecilere verdiği röportajda; ?elim kaza sonucu maalesef 6 işçimizi kaybettik. 17?de yaralımız var. Yaralılarımızın durumları iyi. 4 yaralımız halen hastanede müşahede altında ancak hayati tehlikeleri olmadığını öğrendik. 13 işçi ise taburcu oldu. 

?ÇOCUĞUN NEDEN TRAKTÖRDE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ?

Kazada hayatını kaybeden 13 yaşındaki çocukla ilgili açıklama yapan Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin ise; ?Dün yaşanan kazada traktörün üzerindeki çocuğun ne amaçla oraya gittiğini bilmiyoruz. Ancak bizim fidanlık çalışmalarımızda, fidan bakımlarıyla ilgili yapılan çalışmalarda kooperatif üyeleri çalışıyordu. O çocuğun ne amaçla olduğunu şimdilik bizde bilmiyoruz. Çalışan işçiler taşeron değil yerel halktı. Ormandaki işleri orman mevzuatına göre o bölgedeki köylerde yaşayan işçiler yapıyor. Bu işçilerde o şeklide çalışan işçilerdi? konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.