KAŞIKOĞLU: KISITLI İMKANLARLA ÇALIŞIYORLAR

KAŞIKOĞLU: KISITLI İMKANLARLA ÇALIŞIYORLAR

AK Parti İl teşkilatı muhtarlarla bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde, 4 aylık görev süresi boyunca köyleri ve sorunları bir kenara iterek başka işlere dalan il genel meclisi üyelerinin muhtarların gözündeki itibarını geri kazandırmak da Kaşıkoğlu?na kaldı.

Ramazan Bayramının ikinci ünü idrak edilirken, Ak Parti İl Teşkilatı bayramlaşmak amacıyla muhtarlarla bir araya geldi. İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve il genel meclisi üyeleri ziyarete katılırken, 30 martta göreve gelen, 4 aydır köylere hizmet getirme konusunda yetersiz kalan ve kamuoyunda eleştiri oklarına hedef olan il genel meclisini savunmak Kaşıkoğlu?na düştü.


KAŞIKOĞLU MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ paylaşan: duzcetv

Kaşıkoğlu, İl genel meclisinin kaynaklar el verdiği ölçüde hizmetleri karşılamaya çalıştığını söylerken,muhtarlarla meclis arasında koordine olması gerektiğini, var olan sorunların böylelikle çözüleceğini belirtti.

Kaşıkoğlu, ?Hizmetler sadece siyaset kurumunun karar alıp uygulayıp başarıya ulaşacağı bir alan değil.Kırsal kesime yönelik hizmetlerde muhtarlar bizim için son derece önemli.Muhtarlarla il genel meclisi arasında çok iyi bir koordinasyon olması gerekir ki eldeki kıt imkanlarla maksimum faydalar sağlayabilelim.Doğru kararlar alabilelim. Muhtarlar meclis üyelerimize rahatlıkla ulaşabilir. Kapılarımız sonuna kadar açık. Gerek teşkilat olarak, gerek meclis olarak kapılarımız açık. Sorunlarımız elbette var. Bunlar böyle zaman zaman bir araya gelerek çözme imkanımız var.? Dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yapılacak çalışmaları da anlatan Kaşıkoğlu, muhtarlardan destek ve katkı istedi.

Kaşıkoğlu, ?Bütün köylere ziyaret programı yapacağız. Ortada çok aday olmadığı için tek taraflı yarış gibi görünüyor. Biz rehavete kapılmadan nerelerde titiz davranmamız gerekir köylerde sizin aracılığınız ile anlatmaya çalışacağız.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.