KALICI KONUTLARIN KADERİ

KALICI KONUTLARIN KADERİ

Kalıcı konutlar Yeşiltepe mahallesi bize Düzce?de görmeye alışık olduğumuz manzaraları yeniden hatırlattı. Mahalle içinde atıl durumda bulunan çocuk parkı ve yol kenarında yayaların kullanması için yapılan kaldırım seçim döneminde verilen vaatler nerede sorusunu akıllara getiriyor.

Düzce?de çocukların oynaması ve ailelerin güzel vakit geçirebilmeleri için bir hevesle yapılan park alanlarının zamanla kendi kaderleri ile baş başa bırakıldığını gündeme taşıyoruz. Başı boş ve atıl durumda olan parklara bir yenisi daha eklendi.


KALICI KONUTLARIN KADERİ paylaşan: duzcetv

Kalıcıkonutlar 13-14. bölgede yer alan Yeşiltepe Mahallesinde çocuklar için yapılan park çöplük içinde. Çocukların zaman geçirmeleri için yapılan oyuncakların çoğu kırılmış ve bakımsızlıktan kullanılamaz hale gelmiş durumda. Parkın hemen arka tarafında bulunan fındık ağaçları ise tinercilerin gözde mekanları arasında. Aileler tinercilerden ve parkta bulunan oyuncakların bakımsızlığından korktukları için çocuklarını parka çıkartamıyorlar.

Yol kenarında bulunan kaldırım ise görenlere illallah dedirttiriyor. Yayaların rahat yürüyebilmeleri için yapılan kaldırım, otlar tarafından işgal edilmiş durumda. Vatandaş kaldırımda belli bir mesafeye kadar yürüdükten sonra ot yığını ile karşılaşıyor. Bu görüntü karşısında insanlar Düzce mega şehir görünümlü bir köy diyerek isyan ediyorlar.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.