BİR BAYRAM DAHA TERMİNALSİZ GEÇTİ

BİR BAYRAM DAHA  TERMİNALSİZ GEÇTİ

Her bayramda bu son bayram olur diyoruz ama, perişan haldeki Düzce terminali bir bayramda daha gidenleri gelenleri ağırladı. Bayramın son gününde terminalde bu kez tatilden dönenlerin yoğunluğu vardı.

Düzceliler bu bayramda da gelenlerini gidenlerini eski terminalinden uğurlamak zorunda kaldı.Yıllardır Düzce?nin kanayan yarası haline gelen Düzce Terminali, bir bayram daha geçirdi. Her bayramda bu son olsun,bir dahaki bayramda yeni terminalimize kavuşuruz hayali ile yaşadı Düzceliler ancak, bu Ramazan bayramında da yetersiz ve perişan haldeki terminalle yetinmek zorunda kaldık.

Otobüslerin park alanı, yolcu bekleme salonu ve diğer sosyal tesisleri yetersiz olan, hep yıllardır, köy garajı diyerek eleştirdiğimiz terminalde bugün bayram dönüşü yoğunluğu vardı.Bayram öncesi, il dışına çıkan tatilciler bugün dönünce terminal, hareketli günlerinden birini daha yaşadı.


BİR BAYRAM DAHA GEÇTİ paylaşan: duzcetv

Terminaldeki bu yoğunluk her bayram olduğu gibi karmaşayı da beraberinde getirdi.Artık Düzce?nin giden ve gelen yolcu kapasitesini karşılamayan terminalin yerine yapılan yeni terminal  beklentisinin  önümüzdeki kurban bayramına da gerçekleşmeyeceği bilinirken, Düzceli?nin modern terminal hayali için gelecek bayramlara inşallah demekten başka dilek kalmıyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.