KÜLTÜR MAHALLESİ'NDE KAZA

KÜLTÜR MAHALLESİ'NDE KAZA

Kültür Mahallesi İnönü parkı arkasında meydana gelen kazada otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsünü taktığı kask kurtardı. Ancak bu kazadan 2 dakika sonra objektiflerimize takılan bir motosikletteki kasksız 2 kişi, ölümlerden ders alınmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Kültür mahallesi bankalar sokakta meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Ancak kazada yaralanan motosikletli genci kurallara uyarak kafasına taktığı kask kurtardı.


KASK HAYATINI KURTARDI paylaşan: duzcetv

Alınan bilgiye göre, bankalar sokağına dönmek isteyen 81 ET 536 plakalı motosiklete aynı sokağa dönmek isteyen 81 BG 456 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Cihan Yiğit Yola savruldu. Motosikletli genç yaralandı ancak kafasına taktığı kask sayesinde ağır yara almadan kurtuldu.

Yaralı genç olay yerine gelen 112 acil ambulans ekipleri tarafından ilk tedavisi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Bu kazadan iki dakika sonra objektiflerimize takınla görüntü, motosiklet kullanan gençlerin ne kadar vurdumduymaz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.Motosikletle seyir halindeki iki gencin kafasında kaska olmaması dikkat çekerken, hem canlarını hiçe saydıkları hem de kurallara uymadıkları görüldü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.