TARİH ÜZERİNE İNŞAAT İDDİASI

TARİH ÜZERİNE İNŞAAT İDDİASI

Ali Ağaoğlu, yerel seçimler öncesinde Belde tüzel kişiliği kaldırılarak Düzce Belediyesi sınırları içine mahalle olarak dahil edilen Konuralp'te arazi bakmaya geliyor...

Düzce'nin yaşayan tarihi Konuralp'te tarih üzerine binalar yükselmeye devam ediyor. Düzce Rehberim'de yer alan habere göre,Rant ve çıkarlar uğruna Belde tüzel kişiliği düşürülerek Mahalle'ye dönüştürülen Konuralp'teki ranta, Türkiye'nin inşaat devi Ali Ağaoğlu da ortak oldu. Ağaoğlu'nun önümüzdeki günlerde Düzce'ye gelerek, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte Konuralp'te kamuya ait  arazilere bakacağı iddia edildi. Ağaoğlu'nun, Başkan Keleş'in göstereceği arazileri beğenmesi durumunda inşaat çalışmalarına başlaması bekleniyor.


ALİ AĞAOĞLU paylaşan: duzcetv

 

Düzce'yi yönetenlerin, Konuralp'te toprak altında bulunan eserleri gün yüzüne çıkartıp o yöreyi turizme açması gerekirken, tarih üzerinde yükselen inşaatlara çanak tutmaları, tarihi yörenin sahipsizliğini bir kez daha gözler önüne serdi.Ali Ağaoğlu'nun da Konuralp'te ki ranta ortak olması yöre halkının tepkisini çekiyor. Yükselen yeni binalar ile tarihi yörenin dokusunun bozulduğunu belirten halk, Düzce Belediyesi'nin bir an önce bu yanlıştan dönmesini istedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.