ŞAİBELİ TALEP!

ŞAİBELİ TALEP!

Kalıcı işyerlerine talip var. İşyerlerini öğrenci yurdu amacıyla kullanmak için 25 yıllığına kiralanması talebinin ise kimin tarafından yapıldığı belli değil. Bu da kalıcı işyerleri birilerine peşkeş mi çekilecek sorusunu akıllara getirdi.

İl Genel Meclisinin Ağustos ayı toplantılarının gündemi belli oldu. Gündemde iki dikkat çekici madde var. Gündem maddelerinin ikisi kalıcı işyerlerinin kiralanması ile ilgili. Birinde kalıcı işyerlerinin bir kısmını Düzce veteriner odasının talep ettiği yer alırken, bir kısmının ise öğrenci barınması amacıyla kullanılmak için 25 yıllığına kiralanması talebi yer alıyor.Ancak öğrenci yurdu talebinin kimin ya da hangi kurum tarafından yapıldığı belli değil.

Gündem maddelerinde,Türk Veteriner Hekimleri Birliği Düzce veteriner hekimler Odası Başkanlığı mülkiyeti Düzce İ özel İdaresine ait Fevziçakmak mahallesinde bulunan C blok zemin kattaki 4 işyerini idari bina ve eğitim salonu yapmak amacı ile 10 ila 25 yıllığına kiralanması talebi,

Ayrıca mülkiyeti il özel idaresine ait il genelindeki kalıcı işyerlerinin öğrenci barınması amacıyla kullanılmak üzere 25 yıllığına kiralanması talebi ifadeleri yer alıyor.


İGM paylaşan: duzcetv

 

Kalıcı işyerlerinin öğrenci yurdu olarak kullanılması talebinin kim ya da hangi kurum tarafından yapıldığı belirtilmeyince akıllara, bugüne kadar hiçbir kuruma verilmeyen, THK üniversitesi için yokuşa sürülen işyerlerinin birilerine peşkeş mi çekileceği sorusunu akıllara getirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.