O HEYKEL DERHAL YIKILMALI

O HEYKEL DERHAL YIKILMALI

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Düzce Şubesi  Başkanı Ayhan Metin, Diyarbakır Lice İlçesi Yolçatı köyünde dikilen terörist heykelinin şehitlerimizi mezarında ters döndürdüğünü söyleyerek, heykelin derhal yıkılması gerektiğini belirtti.

 

Diyarbakır Lice İlçesi Yolçatı Köyünün kırsal kesimine Hakkari nin Şemdinli ve Siirt in Eruh İlçelerine terör  örgütünün ilk  saldırısını gerçekleştirmesinin  yıl  dönümünde çatışmada öldürülen terör  örgütü mensubu Mahsun Korkmaz?ın heykelinin  dikilmesine Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Düzce Şubesi  Başkanı Ayhan Metin?den tepki geldi.

Metin, yazılı olarak yaptığı açıklamasında, ?Baskınları gerçekleştiren grubun başında bulunan teröristin heykelinin dikilmesi esnasında güvenlik güçlerinin hiçbir şey  yapmayıp olay  yerine uğramaması ise ülkemizin düştüğü acı  durumun göstergesidir.Şehit  Aileleri ve  Gaziler olarak terörün bitmesini, ülkemize  huzur ve  güvenin  gelmesini her zaman istedik, Terörün bitirilmesine yönelik adımları, kırmızı çizgilerimizi belirterek  Şehit Ailelerimizi ve  Gazilerimizi rencide  etmeden vicdanları sızlatmayan  her  girişimin  yanında olduk. Ülkemizin geleceği için yeri  geldi bağrımıza taş bastık, sabır sınırlarımız zorlansa da soğuk kanlılığımızı asla  yitirmedik.?ifadelerine yer verdi.

Metin, ?Bölücü terör örgütü mensuplarının heykelinin  her  karışında  kanımız olan vatanımıza  dikilmesini asla tahammül  edemeyiz. Şehitlerimizi mezarlarında ters döndüren ucube  heykel derhal yıkılmalıdır.  Vicdanı olan duyarlı herkesin vicdanını kanatan bu  olay asla unutulmayacak kara  bir  lekedir. Bölücülerin şımardığı, aymazlıkla heykel dikenlerin sorumlusu olan herkese adaletin kılıcı gereğini yapacaktır.  Şehit  Aileleri ve  Gaziler olarak bölücü terörün  gerçek yüzünü unutturmayacağız. Üzerimize düşen her  şeyi tereddüt etmeden yapacağımıza kamuoyunun  bilmesini Saygıyla arz  ederiz.?dedi. 


AYHAN METİN paylaşan: duzcetv


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.